RENSON_COM_NEG_PANT.gifRENSON® HEADQUARTERS
Industriezone 2 Vijverdam • Maalbeekstraat 10 • B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11 • Fax +32 56 60 28 51

Panovista Max wint de ‘Trophée de l’innovation d’Equip’Baie (Parijs) en de ‘Coup de Cœur de la presse pro’

Acht producten hebben een prijs gewonnen in het kader van de ‘Trophées Equipbaie – Metalexpo 2016’. Daarnaast werden op de beurs in Parijs ook 3 ‘Coup de Coeur de la presse pro ‘ en een speciale vermelding uitgereikt. De Panovista Max van Renson sleepte daarbij zowel de ‘Trophées’ alsook de ‘Coup de Coeur de la Presse’ in de wacht, die laatste in de categorie ‘Design’.

De jury werd verleid “door het minimalistisch aspect van deze verticale screen zonder hinderlijke profielen of kabels zichtbaar in de hoek, en met de onderlat die volledig verdwijnt in de kast. De Panovista Max beantwoordt daarmee volledig aan de nieuwe trend rond onzichtbare architectuur.”

Renson brengt met de Panovista Max een ideale oplossing voor toepassingen met hoekramen zonder kader en grote schuiframen zonder hinderlijke kabels of profielen die zichtbaar blijven. Met Panovista Max kan men ononderbroken zonwering plaatsen bij glaspartijen tot zes meter breed aan ieder zijde en 3,4 m hoogte (met een maximale totaaloplossing van 30m²) zonder het zicht naar buiten te belemmeren.

Met de Panovista Max zijn er geen aluminium profielen of kabels zichtbaar in de hoek. Door de gepatenteerde technologie rollen beide zijden van het systeem tegelijk op en af en bieden bescherming tegen de zon voor uw woon- of werkplaats zonder het panoramisch zicht naar buiten te verliezen. Bij het neerlaten van de zonwering ritsen beide doekdelen op de hoek in elkaar. Zo zijn die beide doeken verbonden, wat niet alleen voor een mooi afgewerkt geheel zorgt, maar ook voor de hoogste windbestendigheid volgens de norm DIN-EN 13561.

Tijdens het ontwerpen van de Panovista Max werd veel aandacht besteed aan het esthetisch aspect en de perfecte integratie. Deze oplossing is praktisch onzichtbaar in de architectuur van het gebouw. De kast en de geleiders zijn discreet verborgen en de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig ingerold is. De meegeleverde glasvezeldoeken hebben een hoge coëfficient van zonwering. De profielen en de doeken zijn in talrijke kleuren verkrijgbaar. De Panovista Max kan naar believen worden gecombineerd met alle zonwerende screens van Renson zoals Fixscreen of Fixvent.