RENSON_COM_NEG_PANT.gifRENSON® HEADQUARTERS
Industriezone 2 Vijverdam • Maalbeekstraat 10 • B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11 • Fax +32 56 60 28 51

Mechanische ventilatie

Healthbox

healthbox-3

Healthbox 3.0 zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC -niveau continu monitoren,  past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig. In een aparte gebruikersapplicatie krijgt de bewoner in één oogopslag zicht op de binnenluchtkwaliteit. Ook voor de installateur levert een geconnecteerde ventilatie-unit als deze heel wat voordelen op: de inregeling gebeurt nog steeds volledig automatische maar de installatie-app gidst hem nog sneller en gemakkelijker doorheen de installatie aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. 

Oxygreen collectief

oxygreen_collectief

Met het unieke C-ventilatiesysteem OxyGreen Collectief is individueel vraaggestuurd ventileren per woning in de gestapelde bouw eenvoudig mogelijk. De binnenluchtkwaliteit wordt per woning geregeld en continu afgestemd op de behoefte. De mechanische afvoer geschiedt via een collectief afvoerkanaal door een gelijkstroom dakventilator met drukregeling. De ventilatie wordt bepaald door de aanwezigheid en activiteit van mens en dier in de woning. Hierdoor is er altijd voldoende ventilatie voor een gezonde binnenlucht, maar nooit teveel om energieverliezen te voorkomen. Dit verbetert de energieprestatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. 

Meer info

Oxygreen CO2 Light & Reno

Met het Oxygreen CO2 Light & Oxygreen Reno C-ventilatiesysteem is het mogelijk om elke woning al dan niet vraaggestuurd te ventileren. Het Reno systeem is ideaal in de vervangingsmarkt vanwege de standaard aanwezige perilex stekker, op deze manier blijft de bestaande 3-standen schakelaar bruikbaar. Voor nog meer comfort is het Reno systeem uit te breiden met draadloze bedieningen en sensoren.
Het Oyxgreen CO2 Light systeem is een eenvoudig vraaggestuurd systeem met telkens minimum 1 CO2 sensor in de ruimte. Ook dit systeem is zeer eenvoudig uit te breiden met meerdere sensoren en bedieningen om een nog hoger comfort te kunnen aanbieden en een gezondere binnenlucht te kunnen creëren in de woning.

  • Meer info over Oxygreen CO2 Light
  • Meer info over Oxygreen Reno

Endura Delta

De Endura Delta van Renson behoort tot de groep balansventilatie, ook gekend als het ventilatiesysteem type D. De unieke Renson vraagsturing zorgt ervoor dat het systeem standaard reageert op vocht, CO2 en geuren (VOC). Hierdoor zal het systeem uiterst energiezuinig zijn en enkel ventileren wanneer nodig is. De Endura Delta is te verkrijgen in drie debietvarianten, namelijk 330, 380 en 450m³/h. Elke variant is beschikbaar met 4 bovenaansluitingen (T4), of 2 boven- en 2 onderaansluitingen (T2/B2). Daarnaast is er ook nog de keuze om het toestel uit te rusten met of zonder voorverwarmingselement. Om het ventilatiesysteem in te stellen kan er gebruik gemaakt worden van de zeer praktische en eenvoudige Endura Delta applicatie. Naast het inregelen van het systeem kan de applicatie ook gebruikt worden door de bewoners, om de werking van het ventilatiesysteem op te volgen.

Meer info