RENSON_COM_NEG_PANT.gifRENSON® HEADQUARTERS
Industriezone 2 Vijverdam • Maalbeekstraat 10 • B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11 • Fax +32 56 60 28 51

Healthy Veranda Concept®

De ideale veranda ...

hvc-sfeer01.jpg

Een veranda is een bijkomende leefruimte in uw woning en brengt als het ware een stukje tuin naar binnen. Een goed doordachte veranda fungeert immers als geslaagde overgang tussen huis en tuin waardoor men langer en vaker van de tuin kan genieten.

Om een comfortabele en gezonde veranda te verkrijgen, is de ligging van primordiaal belang. Zo loopt u bijvoorbeeld met een zuid/zuidwestelijke ligging in warmere gebieden het risico dat uw veranda wordt omgetoverd tot een echte sauna, vooral wanneer er geen zonwering voorzien is.

Om een comfortabele veranda te realiseren, is het doordacht omspringen met de gebruikte materialen een must. Zo doet u er goed aan om te kiezen voor isolerend glas of performante invulelementen voor daken.

RENSON® biedt met zijn HEALTHY VERANDA CONCEPT® de mogelijkheid om in elke veranda een gezond en comfortabel binnenklimaat te realiseren.

Basisprincipes van het Healthy Veranda Concept®

basisprincipes-hvc.jpgRENSON® heeft een totale comfortoplossing ontwikkeld voor uw veranda: een toe- en afvoersysteem voor lucht gecombineerd met een buitenzonwering.

Een gezond en aangenaam binnenklimaat in je veranda bereik je het hele jaar door dankzij een combinatie van 3 basispijlers:

VENTILATIE
1 TOEVOER van verse frisse lucht
2 AFVOER van vervuilde, warme en vochtige lucht

ZONWERING
3 BUITENZONWERING om de zonnewarmte te beheersen en de lichtinval te beheren