RENSON_COM_NEG_PANT.gifRENSON® HEADQUARTERS
Industriezone 2 Vijverdam • Maalbeekstraat 10 • B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11 • Fax +32 56 60 28 51

Healthy School Concept

Muffe lokalen die ’s zomers meer weg hebben van een sauna. Tochtklachten, niet enkel in de winter. Droge ogen en kelen. Leerkrachten die elke dag lesgeven met hoofdpijn. Kinderen die na de middag suf worden en slechter presteren. Het zijn situaties die in veel scholen werkelijkheid zijn.

Onderzoek toont aan dat leerlingen en leerkrachten beter presteren in een gezond schoolgebouw. Een goede luchtkwaliteit en thermisch comfort zorgen voor betere leerprestaties en voor minder ziekteverzuim.

Bij renovatie- of nieuwbouwplannen van scholen is het belangrijk om niet enkel energiebesparende maatregelen te nemen maar er voor te zorgen dat het comfort op alle vlakken kan gegarandeerd worden.

Het Healthy School Concept® van RENSON® creëert een gezond binnenklimaat in schoolgebouwen en voorkomt diverse comfort- en gezondheidsklachten. Dit concept bestaat uit drie elementen: continue basisventilatie, intensieve nachtventilatie en efficiënte buitenzonwering.

Het Healthy School Concept® van RENSON ® bestaat uit 3 elementen waardoor het comfort in klaslokalen op eenvoudige wijze geoptimaliseerd wordt.

Blader door de brochure online