RENSON_COM_NEG_PANT.gifRENSON® HEADQUARTERS
Industriezone 2 Vijverdam • Maalbeekstraat 10 • B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11 • Fax +32 56 60 28 51

Onze concepten

Healthy Residential Concept

hrc.jpgRENSON® is gespecialiseerd in ventilatie, zonwering en outdoor solutions. Met een ervaring, die teruggaat tot 1909, ontwikkelen wij systemen en oplossingen met als doel een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving voor de consument na te streven, waarbij ook rekening gehouden wordt met de eisen op het vlak van energiezuinigheid en het gebruik van hernieuwbare energie. Wij ontwikkelen innovatieve producten en systemen, en bieden u met ons Healthy Residential Concept® totaaloplossingen aan, die van iedere woning een gezonde en comfortabele thuis kunnen maken.Healthy Building Concept

Het Healthy Building Concept® van RENSON® streeft naar een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat in conformiteit met het Kyoto protocol, met als resultaat een stijging van de productiviteit, een daling van de energiefactuur en een daling van het ziekteverzuim van de mensen die in het gebouw leven en werken. 
 

Healthy Veranda Concept

Een veranda is een bijkomende leefruimte in uw woning en brengt als het ware een stukje tuin naar binnen. Een goed doordachte veranda fungeert immers als geslaagde overgang tussen huis en tuin waardoor men langer en vaker van de tuin kan genieten.

 

Healthy Outdoor Concept

De Lagune® is een terrasoverkapping met waterdicht, lichtdoorlatend doek. De Fixscreen®-technologie, in combinatie met een optimale doekspanning, zorgt ervoor dat het regenwater vanop het doek in verborgen kanalen wordt afgevoerd. Zelfs wanneer het doek van de zonwering niet volledig uitgerold is, wordt het water dat erop valt door dit geïntegreerde waterafvoersysteem afgevoerd.
De Algarve® & Camargue® zijn onze beide terrasoverkappingen voorzien van roteerbare lamellen. Deze gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant.

 

Healthy School Concept

HSC-coverbeeld.jpg

Muffe lokalen die ’s zomers meer weg hebben van een sauna. Tochtklachten, niet enkel in de winter. Droge ogen en kelen. Leerkrachten die elke dag lesgeven met hoofdpijn. Kinderen die na de middag suf worden en slechter presteren. Het zijn situaties die in veel scholen werkelijkheid zijn.

 

 

 

Health Care Concept

HCC-coverbeeld.jpg

In ziekenhuizen en zorgcentra is het binnenklimaat van cruciaal belang, voor klein en groot, voor jong en oud. Een baby verdient immers een gezonde leefomgeving vanaf zijn allereerste minuut op de wereld. Een snelle genezing of een goede oude dag … dit hangt niet alleen af van de goede zorgen van een behandelende arts of van het verplegend personeel. Ook een goede luchtkwaliteit en een aangename temperatuur bevorderen het herstel van een patiënt en laten de bewoners van zorgcentra genieten van elke dag.