RENSON_COM_NEG_PANT.gifRENSON® HEADQUARTERS
Industriezone 2 Vijverdam • Maalbeekstraat 10 • B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11 • Fax +32 56 60 28 51

Structurele Zonwering

Cilium klapluiken

Cilium® is een dynamische zonwering van RENSON® die kan worden omgevormd van verticale zonwering vóór het raam naar horizontale, openstaande positie boven het raam.


 
 

Schuifpanelen Loggia & Patio

De Patio®-panelen zijn schuivende cassettes, waarbij aluminiumlamellen geschroefd zijn tussen verticale kopschotplaten (bv Sunclips® en Icarus®).
De Loggia®-panelen zijn opgebouwd uit kaders, met invulling van aluminiumlamellen, houten lamellen of screens

 

Horizontale en verticale structurele zonwering

Structurele zonwering en screens gaan oververhitting tegen. Ze houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes. De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet binnen. Er is dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv- of computerschermen. Toch verlies je het visuele contact met de omgeving niet. Het uitzicht naar buiten is belangrijk en wordt gerespecteerd.

 

IRISS, Revolutionaire zonwering met geïntegreerde LED technologie

Met IRISS wordt het gebouw uitgedost met een dynamisch en transparant video systeem dat niets verandert aan de architectuur van het gebouw. IRISS is eigenlijk een deel van de architecturale uitstraling van het gebouw. Het is het beste van twee werelden. Het combineert een mooi design met dynamische beelden.